All reviews

By Peter M. (Auning, Danmark) on 08 Nov 2017 :
(5/5) 
Product rated : iMeter S600AG Laser afstandsmåler *DEMO*

iMeter S600AG

Lækker rangemåler, klar og skarp i optikken, Finder flaget uden problemer, selv under vanskelige forhold. Ikke den hurtigste, men bestemt ikke langsom.

 Report abuse
By Ole O. (Dannemare, Danmark) on 02 Nov 2017 :
(1/5) 
Product rated : Wilson Staff Dx2 Soft Cosmetic Blemish

DX2 Bolde

Ud af 3 kasser (36stk) er 4 bolde flækket, køber ikke flere af dem

 Report abuse

review reply  Hej Ole,
Tak for din anmeldelse - Cosmetic Blemish er netop kun kosmetiske fejl på boldene, så hvis du oplever den type fejl som du beskriver, er det reklamationsberettiget, som hvis købte du boldene til fuld pris. Lad mig høre om du vil holde fast i din anmeldelse eller ændre den, uanset hvad du vælger vil jeg tilbyde dig at sende nogle nye bolde til dig uden beregning. -)
Mvh Claus review reply

Shop owner reply on 05 Nov 2017
By Palle L. (København V, Danmark) on 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product rated : Hirzl Trust Control 2.0 Golfhandske Herrer

Rigtig god handske

Dette er en rigtig god handske med et godt grip. Den er noget dyrere end andre handsker, men den holder også facon meget længere end andre - så alt i alt et rigtig godt køb.

 Report abuse
By Heidi K. (Snekkersten, Danmark) on 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product rated : Big Max Lite III golfvogn

Let og funktionel golfvogn

Let og funktionel golfvogn

 Report abuse
By Heidi K. (Snekkersten, Danmark) on 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Product rated : Wilson Prostaff HDX 2017 golfsæt - Damer

Super begyndersæt

Super begyndersæt

 Report abuse
By Lis G. (København, Danmark) on 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : Wilson Prostaff HDX Junior Golfsæt 5 - 8 år

Godt produkt - fin service

Jeg fik en usædvanlig fornem service: hurtig ekspedition og forklaring om golfsættet, som Malthe blev lykkelig for

Det vil være svært at forbedre jeres service.

Med venlig hilsen
Lis Garval

 Report abuse
By Peter C. (GREVE, Danmark) on 31 Oct 2017 :
(3/5) 
Product rated : Wilson Staff Dx2 Soft Cosmetic Blemish

Rigtig godt køb

Som skrevet er der ingen forskel fra den oprindeligebold, så hvorfor ikke spare pengene.
Og så er VildMedGolf bare et godt sted at handle. Hurtig og super betjening.

 Report abuse
By Finn K. (MIDDELFART, Danmark) on 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : Wilson Staff Dx2 Soft Cosmetic Blemish

Meget for pengene !!

100% i orden :-)

 Report abuse
By Peter M. (Auning, Danmark) on 29 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : Wilson Staff Tour Paraply 68"

Wilson Staff Tour Paraply 68"

Stærk pris og lækker kvalitet. Lidt lang i stangen.

 Report abuse
By Peter M. (Auning, Danmark) on 29 Oct 2017 :
(4/5) 
Product rated : Wilson Staff FG Tour Golfhandske 2016

Wilson Staff FG Tour Golfhandske 2016

Fremragende golfhandske, super blød og lækker, dog ikke den mest holdbare.

 Report abuse
By Hans Lund T. (Østbirk, Danmark) on 28 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : Wilson 2017 i-Lock vognbag (cartbag)

vognbag

god behandling. fuldt tilfreds

 Report abuse
By Claus Trier K. (Hedensted, Danmark) on 08 Oct 2017 :
(5/5) 
Product rated : Wilson Staff FG Tour V6 4-PW - 2017

Anbefalet !

Spiller dette sæt på første sæson, og det har erstattet et custom built Scratch jernsæt. Jeg fik dette sæt tilpasset på samme specs som mit gamle (Stiff skafter softstepped x2), og monteret GolfPride grips direkte fra Wilson. Er 110% tilfreds med dette sæt og kan ikke lige forestille mig noget andet - det skal da lige være når der evt. kommer en afløser om et par år ;-) DISCLAIMER: Jeg er ejer af Vildmedgolf Shop, og giver her blot min personlige mening om dette sæt som jeg selv bruger, samtidg med at jeg benytter lejligheden til at teste vores nye produktanmeldelser af.

 Report abuse