Alle anmeldelser

af Peter M. (Auning, Danmark) den 08 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : iMeter S600AG Laser afstandsmåler *DEMO*

iMeter S600AG

Lækker rangemåler, klar og skarp i optikken, Finder flaget uden problemer, selv under vanskelige forhold. Ikke den hurtigste, men bestemt ikke langsom.

 Rapporter misbrug
af Ole O. (Dannemare, Danmark) den 02 Nov 2017 :
(1/5) 
Produkt bedømt : Wilson Staff Dx2 Soft Cosmetic Blemish

DX2 Bolde

Ud af 3 kasser (36stk) er 4 bolde flækket, køber ikke flere af dem

 Rapporter misbrug

anmeldelse svar  Hej Ole,
Tak for din anmeldelse - Cosmetic Blemish er netop kun kosmetiske fejl på boldene, så hvis du oplever den type fejl som du beskriver, er det reklamationsberettiget, som hvis købte du boldene til fuld pris. Lad mig høre om du vil holde fast i din anmeldelse eller ændre den, uanset hvad du vælger vil jeg tilbyde dig at sende nogle nye bolde til dig uden beregning. -)
Mvh Claus anmeldelse svar

Svar fra shoppen den 05 Nov 2017
af Palle L. (København V, Danmark) den 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Hirzl Trust Control 2.0 Golfhandske Herrer

Rigtig god handske

Dette er en rigtig god handske med et godt grip. Den er noget dyrere end andre handsker, men den holder også facon meget længere end andre - så alt i alt et rigtig godt køb.

 Rapporter misbrug
af Heidi K. (Snekkersten, Danmark) den 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Big Max Lite III golfvogn

Let og funktionel golfvogn

Let og funktionel golfvogn

 Rapporter misbrug
af Heidi K. (Snekkersten, Danmark) den 01 Nov 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Wilson Prostaff HDX golfsæt - Damer

Super begyndersæt

Super begyndersæt

 Rapporter misbrug
af Lis G. (København, Danmark) den 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Wilson Prostaff HDX Junior Golfsæt 5 - 8 år

Godt produkt - fin service

Jeg fik en usædvanlig fornem service: hurtig ekspedition og forklaring om golfsættet, som Malthe blev lykkelig for

Det vil være svært at forbedre jeres service.

Med venlig hilsen
Lis Garval

 Rapporter misbrug
af Peter C. (GREVE, Danmark) den 31 Oct 2017 :
(3/5) 
Produkt bedømt : Wilson Staff Dx2 Soft Cosmetic Blemish

Rigtig godt køb

Som skrevet er der ingen forskel fra den oprindeligebold, så hvorfor ikke spare pengene.
Og så er VildMedGolf bare et godt sted at handle. Hurtig og super betjening.

 Rapporter misbrug
af Finn K. (MIDDELFART, Danmark) den 31 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Wilson Staff Dx2 Soft Cosmetic Blemish

Meget for pengene !!

100% i orden :-)

 Rapporter misbrug
af Peter M. (Auning, Danmark) den 29 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Wilson Staff Tour Paraply 68"

Wilson Staff Tour Paraply 68"

Stærk pris og lækker kvalitet. Lidt lang i stangen.

 Rapporter misbrug
af Peter M. (Auning, Danmark) den 29 Oct 2017 :
(4/5) 
Produkt bedømt : Wilson Staff FG Tour Golfhandske 2016

Wilson Staff FG Tour Golfhandske 2016

Fremragende golfhandske, super blød og lækker, dog ikke den mest holdbare.

 Rapporter misbrug
af Hans Lund T. (Østbirk, Danmark) den 28 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Wilson 2017 i-Lock vognbag (cartbag)

vognbag

god behandling. fuldt tilfreds

 Rapporter misbrug
af Claus Trier K. (Hedensted, Danmark) den 08 Oct 2017 :
(5/5) 
Produkt bedømt : Wilson Staff FG Tour V6 4-PW

Anbefalet !

Spiller dette sæt på første sæson, og det har erstattet et custom built Scratch jernsæt. Jeg fik dette sæt tilpasset på samme specs som mit gamle (Stiff skafter softstepped x2), og monteret GolfPride grips direkte fra Wilson. Er 110% tilfreds med dette sæt og kan ikke lige forestille mig noget andet - det skal da lige være når der evt. kommer en afløser om et par år ;-) DISCLAIMER: Jeg er ejer af Vildmedgolf Shop, og giver her blot min personlige mening om dette sæt som jeg selv bruger, samtidg med at jeg benytter lejligheden til at teste vores nye produktanmeldelser af.

 Rapporter misbrug